Torstai 3.10. klo 19 Espoon Kaupunginteatteri, Revontulihalli

Varaukset ja maksut tai peruutukset viimeistään 2.9. Lippuja 40 kpl, à 36 euroa. Maksuviite 34319.

Sanaton rakkaus (Children of a Lesser God) kertoo kuuron naisen ja kuulevan miehen rakkaudesta ympäristön ristipaineessa. Mark Medoffin näytelmä törmäyttää esiin kysymyksiä identiteetistä, omasta äänestä ja sulautumisesta, itsemääräämisoikeudesta, intohimosta ja siltojen rakentamisesta. Kipinät sinkoilevat, kun kuuro Sarah ja kuuleva James ottavat mittaa toisistaan ja ympäröivistä voimista. Sarahia esittää Toronton Theatre Critic’s Award -palkinnon vuonna 2017 saanut valovoimainen
näyttelijä Dawn Jani Birley, joka on esiintynyt Suomessa muun muassa viittomakielisessä Totti- teatterissa. Jamesin roolissa on monista näyttämö- ja elokuvarooleistaan tunnettu Santeri Kinnunen. Muissa rooleissa ovat Milka Ahlroth, Aino Hakala, Aleksi Holkko, Meri Nenonen ja Pertti Sveholm.

Moninkertaisesti palkittu draama tunnetaan myös elokuvaversiostaan, josta Marlee Matlin voitti parhaan naispääosan Oscar-palkinnon. Sanattoman rakkauden Suomen kantaesityksen ohjaa Johanna Freundlich. Viittomakieleen näyttelijöitä perehdyttää Marianne Aro.

Esityksessä on sekä suomea että suomalaista viittomakieltä käyttäviä roolihahmoja, eikä kaikkia repliikkejä esitetä molemmilla kielillä. Esitys tekstitetään suomeksi ja englanniksi. Suomenkielinen tekstitys heijastetaan osaksi lavastusta. Lisäksi suomenkielinen ja englanninkielinen tekstitys ovat luettavissa kännykkäsovelluksella.