Lauantai 21.9. klo 14.30 Tampereen Teatteri

Matkalle lähdemme bussilla Helsingistä Mikonkadun pysäkiltä klo 10.00. Matkalla poikkeamme Suomen Lasimuseossa Riihimäellä, jossa tutustumme näyttelyyn ja nautimme kahvin tai teen ja sämpylän. Sitten kohti Tamperetta, jossa esitys alkaa klo 14.30. Teatterin jälkeen on vuorossa ruokailu läheisessä ravintola Astorissa. Menu: Suppilovahverokeitto, paistettua kuhaa voi-valkoviinikastikkeen (beurre blanc) kera sekä kahvi tai tee ja konvehti. Aterian jälkeen palaamme Helsinkiin.

Varaukset ja maksut tai peruutukset viimeistään 15.8. Lippuja 60 kpl. Matkan kokonaishinta on 120 euroa. Maksuun sisältyvät matkat, museokäynti, välipala Lasimuseossa, ateria ja teatterilippu. Maksuviite 34490.

Notre Damen kellonsoittaja jatkaa Tampereen Teatterin musikaalien sarjaa. Musikaali perustuu Victor Hugon samannimiseen romaaniin ja Disneyn animaatioelokuvaan. Se kertoo rohkeudesta ja sorrosta, vihasta, rakkaudesta ja taistelusta paremman maailman puolesta. Jännittävät ja mukaansatempaavat tapahtumat sijoittuvat 1400-luvun lopun Pariisiin. Kellonsoittaja Quasimodo on hyväsydäminen mutta epämuodostunut hylkiö. Kyttyräselkäisenä hän on elänyt koko ikänsä Notre Damen katedraalissa, sieltä koskaan poistumatta. Yksi päivä muuttaa Quasimodon (Petrus Kähkönen), hänen isäntänsä arkkidiakoni Claude Frollon (Ilkka Hämäläinen), oikeudentuntoisen mustalaistytön Esmeraldan (Josefin Silén) ja urhoollisen kapteenin Phoebusin (Lari Halme) elämän ikiajoiksi.

Musikaalin on luonut Oscar-palkittu kaksikko, Alan Menken (mm. Aladdin, Pieni merenneito, Kaunotar ja hirviö) ja Stephen Schwartz (mm. Egyptin prinssi, Pocahontas), sekä Peter Parnell. Suomennoksesta vastaa Mikko Koivusalo. Ohjaus on Georg Malviuksen.